VILA PERLA

Vilele din aceasta colectie au dimensiuni in jur de 320 MP

Ferestre panoramice

Băi multiple

Terasă privată

finisarea proiectantului

Conceput pentru cupluri și familii mici

Vilele din această colecție sunt dimensionate în jurul valorii de 320 MP pe trei etaje și prezintă multe dintre aceleași facilități ale colecției Diamond. Fiecare etaj este accesibil printr-o scară interioară.

mobilier personalizat pentru interioare și designeri

Această colecție este compusă din parter, etajul unu și mansardă. Parterul dispune de un hol cu un salon spațios, o zona de dining , o bucătărie luminoasă, o spălătorie, o baie pentru oaspeți și o verandă care se poate transforma ,după preferință, într -o bucătărie în aer liber cu vedere spre grădină. Primul etaj este compus din două dormitoare , fiecare cu baie proprie ; etaj la care se adaugă o teresă suplimentară, generoasă. Mansarda este similară unui apartament și dispune de un dormitor, baie, bucătărie, zona de dining și un living.

 

Toate vilele dispun de terase pe exteriorul clădirii, împreună cu balcoane care au vedere la priveliștile senine ale peisajului verde și ale Mării Negre. Aceste terase sunt ideale pentru întâlniri în aer liber cu familia și prietenii, în timp ce vă bucurați de împrejurimile naturale frumoase ale complexului.

Toate vilele au grădini private, spațioase, cu zone amenajate pentru parcare; fiecare dintre ele fiind complet separată și independentă de celelalte din punct de vedere structural, împrejmuite cu un gard atent decorat care oferă intimitate

Este mai mult decât o casă Este un stil de viață

parter

1. Camera de zi
2. Sala de mese
3. Bucătărie
4. Spălătorie
5. Intrarea
6. Coridorul
7. Baie
8. Spațiu de stocare
9. Camera de relaxare
10. Trotuar
11. Parcare

primul etaj

1. Dormitor
2. Dormitor
3. Walk-in Garderoba
4. Walk-in Garderoba
5. Baie
6. Baie
7. Coridorul
8. Aterizarea
9. Balcon
10. Terasa
11. Balcon

mansardă

1. Sala de mese
2. Dormitor
3. Bucătărie
4. Baie
5. Coridorul
6. Aterizarea

CONTACTEAZĂ-NE, SOLICITĂ INFORMAȚII