VILA OVIDIU

Lux Apartamente Mamaia

Vila Ovidiu Luxury Homes din Mamaia oferă apartamente de lux de vânzare și închiriere pe termen lung în apropiere de mare și de lacul Siutghiol.

Vila Ovidiu se află în inima celebrei stațiuni Mamaia, între orașul Constanța și Faleza Cazino, la câțiva pași de plajă, o clădire impresionantă de ultimă generație, finalizată în primăvara anului 2016. În imediata vecinătate a Vilei Ovidiu, la doar câțiva pași, se află numeroase restaurante, cafenele și saloane care pot oferi momente de relaxare oaspeților noștri.

Vila Ovidiu este situată la aproximativ 600 m de Piața Cazino Mamaia, la 700 m de Gondola și de Parcul Aqua Magic, la aproximativ 2 km de atractivul centru comercial City Park Mall și VIVO, dar și de Delfinariul recent renovat. Vila Ovidiu litoral oferă 23 de apartamente spațioase, cu balcoane generoase, de unde se pot admira atât Marea Neagră, cât și lacul Siutghiol. 

 

Rezidența Vila Ovidiu este opțiunea ideală și satisface orice cerință, pentru oamenii de afaceri care ajung în oraș pentru o perioadă nedeterminată de timp, pentru toți cei care vor să se bucure de frumusețea stațiunii Mamaia și a orașului Constanța, dar și pentru familiile cu copii, cărora le pot vinde sau închiria apartamente de lux. Fiecare apartament este mobilat cu eleganță, decorat cu grijă până la cel mai mic detaliu

CONTACTEAZĂ-NE, SOLICITĂ INFORMAȚII