Santa Maria Bay - Priveliste

Faze de construcție a vilelor Santa Maria Bay. O mică poveste tehnică …

Complexul de vile, asa cum il vedem acum, finalizat, ne incanta privirea prin arhitectura rafinata in stil mediteranean italian, prin finisajele constructiilor si prin toate elementele care definesc stilul si calitatea executiei.
Într-o ambianță calmă și sofisticată, complexul denotă un caracter aparte ce pune în valoare pe de o parte arhitectura ce va ramane mereu relevanta, iar pe de alta parte, frumusețea naturii.
Dar realizarea unui asemenea proiect este un proces indelungat care a trecut prin mai multe faze de construire finalizate cu imensa responsabilitate, cu manopera si materiale de exceptie. Astfel ca la inceput a fost mai intai un imens santier…

I-ai scris Mosului anul acesta?

Ce crezi, Mos Craciun are destinatii favorite pentru vacanta de iarna?
Probabil ca are preferinte, dar si multi prieteni in Santa Maria Bay!
Aici prietenii lui au curte generoasa si isi poate parca sania iar renii se pot juca in voie. Fiecare casa are o gradina proprie unde poti planta cel mai frumos brad pe care sa-l ornezi cu globuri, beculete, dulciuri si cu tot ce-ti sopteste inima.

De ce Santa Maria Bay

Toate materialele utilizate pentru construcții, în special cele utilizate pentru finisarile interioare, sunt exclusiv din Italia, iar acesta este unul dintre motivele care adaugă valoare. Am construit aceste vile cu scopul de a oferi cele mai înalte standarde de confort și lux.

Propria sursă de regenerare

Cine nu și-ar dori să beneficieze non-stop de bogăția infinită pe care ți-o oferă aerul sărat al Mării Negre? Soarele și aerul marin alături de nămol și de alge au fost folosite în terapii de regenerare încă din antichitate. Nu sunt referințe aleatorii, ci factorii de bază în vindecare, întinerire, regenerare și, deci, înfrumusețare.

Fidel stilului mediteranean

Intr-unul dintre cele mai sugestive locuri din Constanta, situate pe tarmul Marii Negre, descoperiti Santa Maria Bay, un complex rezidential in stil mediteranean italian, compus din 89 de vile luxuriante. …

Libertatea este un sentiment

Îți place să fii liber? Cu toții adorăm lucrul acesta.
Libertatea este o manieră de a trăi, și o rețetă sigură de a fi fericit.
Libertatea și, implicit, fericirea sunt la îndemana ta și țin de felul în care tu decizi să-ți trăiești viața.